Adopt a tree

Een persoonlijk cadeau voor een geliefde

Adopt a tree

Een verrassend origineel cadeau

Geef een olijfboom cadeau aan een geliefde en ontvang drie jaar op rij versgeperste Casa Astrid premium olijfolie. Niet alleen een goede daad, maar een verrassend origineel cadeau waar je jaren genot van hebt.
casa astrid adopt a tree persoonlijke olijfboom italie

Hoe het werkt

Bestel het “Adopt a tree” programma eenvoudig via onze online shop. De gelukkige ontvangt een mooi welkomspakket met een medaillon en twee flessen olijfolie, thuis bezorgd.

Wij graveren een houten plaatje met de naam die u wilt zien verschijnen, en enkele weken later wordt een boompje gekozen. Voor elke adoptie van een olijfboompje zorgen wij ook voor het aanplanten van een nieuw olijfboompje voor de volgende generatie.

Zo zorg jij voor een bijzonder duurzaam geschenk en draag je, nu en in de toekomst je steentje bij aan de traditie van (h)eerlijke extra vierge artisanale olijfolie productie.

Het perfecte cadeau

Voor een totaalprijs van € 245 ontvang jij of de ontvanger drie jaar lang twee keer 750 ml Casa Astrid olijfolie, onmiddellijk na de persing thuis geleverd, transport en ervaring inbegrepen. Voor elke geadopteerde boom wordt er een nieuw jong boompje aangeplant voor de volgende generatie.

Wil je graag jouw boom opzoeken en Italië op een andere manier leren kennen? Contacteer ons dan gerust en plan een bezoekje.

Wat zit er in de prijs?

Verzending van een welkomstpakket met medallion, een in hout gegraveerd naamplaatje op een olijfboom van Casa Astrid, enkele foto’s van jouw adoptieboom, drie jaar op rij krijg je twee flessen premium Casa Astrid olijfolie aan huis geleverd, telkens rond november of december, vlak na de pers.

De bovenvermelde prijs is enkel geldig voor jaarlijkse levering binnen de Benelux. Contacteer ons voor leveringen buiten deze regio.

casa astrid adopt a tree cadeaupakket

© 2020 Casa Astrid. Website by North Digital.

×